Lediga platser till hösten

Vi har lediga platser till vissa av våra grupper och tar gärna emot nya medlemmar.

Det finns enstaka platser i våra bas-, knatte och trampolingrupper.

Freegym är ett koncept där barnen kommer till salen och själva får bestämma vad de vill träna på. Ledare finns i hallen för uppvärmning och för att hjälpa med det som barnen vill ha hjälp med. Freegymgrupperna har hela hallen till förfogande utan andra grupper i hallen, så det finns utrymme att leka och träna!

Superteens är våra grupper för ungdomar. Här är fokus på individen och allmän träning. Träningen är ledarledd, men ungdomarna får vara med och bestämma vad man vill träna på. Alla nivåer är välkomna.

Det är aldrig för sent att börja träna gymnastik och trampolin! Vi har en grupp för äldre ungdomar och vuxna tillsammans, där fokus är trampolin.

Gå till sidan Anmälan för att läsa hur du anmäler och för att se vilka grupper det ännu finns plats i.

Läger och aktivitetsdagar

Häng med på sommargympa i Bollhalla 27-30.7. Välj att vara med en eller flera dagar. Vi avslutar i Leklandet!

För ungdomar ordnar vi ett aktivt sommarhäng den 5-7.8. Välj också här hur många dagar du vill delta. Varvar lite annorlunda träning med aktiviteter utanför hallen, som tex minigolf, padel och simning.

Gå in på läger för att läsa mera.

Vi vill inte att det ska finnas ekonomiska hinder för att delta i våra läger och aktivitetsdagar. Därför kommer vi att tillämpa principen ”betala vad du kan/tycker det är värt” för dessa två arrangemang. Vi är en förening som naturligtvis behöver våra intäkter, så ni som kan betala, gör det gärna!  I samband med aktivitetsdagarna får deltagarna info om hur och vart man betalar och man betalar efter avslutad aktivitet. Inga namn behöver uppges vid betalning.

Vi byter namn!

Mariehamns kvinnliga gymnastikförening grundades 1930. Namnet uppdaterades och kvinnliga togs bort 1970. Vid den tiden fanns flera gymnastikföreningar på Åland.

Vi har länge nu varit den enda gymnastikföreningen på Åland och vi vill att detta ska speglas i namnet och att alla medlemmar känner sig representerade. I dagläget (juni 2020) har vi deltagare från 12 av 16 kommuner.

Gymnastics Åland är även det tryck vi har på våra föreningskläder. Det känns modernt och inkluderande. Föreningens verksamhetsidé, vision och mål ändrar inte. Vi behåller samma logo, men uppdaterar den lite, vilket den redan har gjort genom åren.

I år fyller föreningen 90 år. Vi kommer att hedra det gamla och fira in det nya genom att uppmärksamma jubileet under hösten 2020.

En namnändring är en omfattande process och det kommer att ta ett tag innan det är helt klart. Därför kommer det gamla namnet att synas i vissa sammanhang.

Vill du vara med i vårt team?

Vi söker en ny basgruppskoordinator med fokus på att leda barngrupper i hallen.

Vi är flexibla när det kommer till antalet timmar i veckan, men någonstans mellan 15h och 25h, där merparten är i hallen.

Arbetstiderna kan variera, men de tidigaste grupperna börjar i hallen vid 14.00.  Vi lägger upp arbetstiden i samspråk så att det passar både din situation och tiderna för grupperna. Kanske du vill jobba tre dagar i veckan kl 12-18 eller är en sådan person som hellre är igång senare på kvällarna eller kanske till och med helger? Det mesta går att lösa.

Basgruppskoordinator – annons Här kan du läsa mera om tjänsten och vart ansökan ska skickas. Deadline är den 28.6, men hittar vi rätt person innan dess, kan det hända att vi slår till 🙂

Vi vill hela tiden utveckla vår verksamhet och utvidga våra målgrupper. Här får du gärna vara med och påverka.

Sommarträning i Bollhalla

Från och med den 1.6 återupptar vi verksamheten i Bollhalla. Instruktioner finns i det senaste nyhetsbrevet (maj  2020) och ett schema har även skickats ut till alla grupper.