Försäljning av GUTZ

Nu kör vi igång vår korta, men intensiva, Gutz-kampanj. För varje sålt paket kommer vi lite närmare vår nya gymnastikhall.

Alla aktiva har fått ett meddelande skickat till sig med information om hur vi tillsammans ska uppnå vårt mål.

Vill du stödja oss? Kolla igenom katalogen och skicka därefter din beställning (artikelnummer och storlek) till info@gymnastik.ax. Sista beställningsdag är 25.9 och leverans och betalning vecka 42.

Föreningskläder

Nu finns det möjlighet att beställa föreningskläder. Det är frivilligt och man beställer bara de plagg man är intresserade av. Rekommenderas dock starkt för tävlingsgymnasterna att ha tröjan, tights och dräkt.

Tyvärr har vi inga provexemplar, men det är samma produkter som tidigare och det finns säkert någon man kan fråga och prova av.

Sista beställningsdagen är 12.9 och beställningen görs via detta formulär. Beställningen är bindande.

Vi meddelar när alla kläder har kommit och ordnar avhämtningstillfällen. Betalningen sker samtidigt (med kort).

Föräldramöten

Vi startar upp terminen med ett informationsmöte för föräldrar. Vi kommer att presentera föreningen, vår värdegrund, hur vi jobbar och kommunicerar.

Här hittar du länken till föräldramötet den 19.8 kl 18.30. Om det behövs en kod är den 391840.

Här hittar du länken till föräldramötet den 22.8 kl 18.30. Om det behövs en kod är den 825568.

Det finns en begränsning, om än stort, på antalet deltagare i mötet, men vi ordnar flera tillfällen om det behövs. Vi kommer även att lägga ut sammanställd info på hemsidan.

OBS! AG-grupperna har ett separat möte en annan tidpunkt. Den informationen kommer i respektive FB-grupp.

Höstterminen närmar sig!

Schema, ledare och grupper är klara för att köra igång höstterminen. Vi har platser kvar och tar gärna emot flera. Det är också möjligt att anmäla sig till flera grupper i mån av plats. Gå in på sidan anmälan och läs mera.

Terminsstart är vecka 34 för alla grupper i Bollhalla och ÅIC, förutom AG-grupperna, som startar vecka 33. Familjegymnastiken i Ytternäs skola och Idrottsgården börjar från och med den 1.9.

Kommunikation är jätteviktigt och därför kommer vi att börja terminen med ett obligatoriskt föräldramöte, både nya och befintliga medlemmar. Vi kommer att presentera föreningen med värdegrund, struktur och hur vi jobbar för att göra vår verksamhet så bra som möjligt.  Hur ni som medlemmar kan påverka och också hjälpa till. Vi går igenom Suomisport samt hur informationsflödet ser ut, vilka kanaler vi använder när, hur och varför. Om det är något speciellt ni vill att vi tar upp går det jättebra att mejla in till info@gymnastik.ax. Vi kommer även att ge er uppdaterad info vad gäller Gymnastikarena Åland.

Mötet kommer att hållas via zoom, så att det ska vara enkelt att delta. Vi har två olika tillfällen med samma innehåll, torsdagen den 19.8 och söndagen den 22.8, båda kl 18.30. Mötet tar högst en timme och det räcker alltså att delta i det ena. Länken till mötena skickas ut via meddelande funktionen i Suomisport ett par dagar innan mötestillfällena.

 

Information på olika språk

För oss är det viktigt att tröskeln att börja i vår förening ska vara låg. En del i det hela är att hitta information på sitt eget modersmål.

Vi har sammanställt ett infoblad med information om våra grupper och hur man går till väga för att anmäla sig eller sitt barn till GymÅ. Denna info har vi tack vare hjälpsamma personer med språkkunskaper översatt till flera olika språk. Just nu har vi informationen på rumänska och arabiska, men flera är på gång.