Föreningskläder 2021

Nu finns möjlighet att beställa föreningskläder. Det är fritt för alla medlemmar att beställa, men det är inget tvång. För tävlingsgymnaster är den långärmade överdragströjan och svarta tights de kläder som används på tävlingar på resor och inmarsch.

Tyvärr har vi inga provexemplar. Det är samma märke och modeller, som vi har haft i flera år.

Vissa priser har uppdaterats, pga höjningar från leverantör.

Sista beställningsdag är den 26.1 2021 och beställningen görs via länken här nedan. Beställningen är bindande. Vi meddelar när kläderna är klara att hämtas. Kläderna betalas med kort vid avhämtning.

Beställningsformulär

 

Redo att starta 2021!

Vi är redo att köra igång vårt verksamhetsår 2021. Vi hoppas att det ska bli ett helt annat år än 2020.

Vår verksamhet är viktig för vår barn och unga och vi ska göra vad vi kan för att minimera risken för smittspridning. Hur vi kommer att göra det finns att läsa i nyhetsbrevet för januari.

På personalfronten har vår chefstränare gått på mammaledigt och vikarieras av Savannah Borman. Ellen Norrback, vår breddgruppskoordinator, som egentligen skulle åkt iväg på utbyte, stannar till vår glädje terminen ut.

Terminsstart

Höstterminen är i princip slut och planeringen för vårterminen är i full gång.

Om du vill fortsätta i samma grupp som tidigare, behöver du inte göra något alls. Du kan se i Suomisport när terminen startar.

Vi kommer att dela upp våra lite större grupper i mindre för att få mer hanterbara grupper. Vissa grupper får nytt namn men du behöver inte göra något.

I några fall har tiderna justerats med en halvtimme framåt eller bakåt. Gäller till exempel trampolin på söndagar.

Nya grupper!

Tack vare våra engagerade ledare kan vi skapa nya grupper och göra det möjligt för flera att komma med och träna här i Bollhalla. Både helt nya grupper, men det finns också möjlighet att träna flera gånger i veckan.

Skriv upp dig eller ditt barn på väntelistan så får du ett mejl med information om hur man anmäler sig till de olika grupperna.

Det är aldrig för sent att börja!

Mer info under fliken ”Anmälan”.

Januarifest!

I år introducerade vi januarifest istället för den vårfest vi har haft alla tidigare år. Det är alltid så mycket som händer på våren och det blev helt enkelt svårt att få in det i schemat. I januari händer ingenting och det fanns även tid för genrep.

Vi hade planerat för att ha en virtuell januarifest, där alla program filmas in, men pga samhällssituationen så väljer vi att inhibera detta. Det är svårt att planera när restriktioner kan komma att ändras på kort varsel. Förhoppningsvis kan i ställa till med något längre fram i vår.