Aktivitetsdag 6.12

Kom och träna på självständighetsdagen! Finns en massa olika grupper att välja mellan:

Familjegymnastik för barn 2-5 år tillsammans med Anna-Maria. Anmäl endast barnet. Länkar till anmälan: Välj tid mellan 10.00 och 11.00.

Knattesprattel för barn 4-6 år tillsammans med Anna-Maria. Länkar till anmälan. Knatte 12.30, Knatte 13.30 och Knatte 14.30.

Träning 10.00-11.00 med flera ledare. Barn 7-9 år som tränar i breddgrupp. Barnen delas in i grupper.

Träning 11.00-12.30 med flera ledare. Barn/ungdomar 9 år och äldre som tränar i breddgrupp. Indelning i grupper enligt ålder eller annan passande indelning.

Träning 13.00-15.00 med flera ledare. Gymnaster från 7 år som tränar minst två ggr i veckan. Indelning i grupper enligt ålder, inriktning eller träningsgrupp. Endast medlemmar

Freegym 15.00-16.00. Ingen ledarledd aktivitet, men ledare finns i hallen. Barn under 7 år ska ha en förälder/vuxen med sig.

Barn/ungdomar som inte är medlemmar är också välkomna, men då till en kostnad av 6 euro. Anmäl dig/ditt barn via mejl till info@gymnstik.ax senast den 5.12 kl 13.00. Vi har många ledare i hallen, så även nybörjare är välkomna. Betalning på plats.

Fullt i alla grupper

Nu är det så gott som fullt i alla våra grupper för den här terminen. Vi kommer att utreda hur läget ser ut inför våren och om vi kan starta upp flera grupper.

Vi meddelar här och på sociala medier när vi närmar oss 2024 om tider och grupper med platser.

Tills dess finns det möjlighet att vara med i Freegym Familj på lördagar 9.00-10.00. Det är drop in för hela familjen. Ledare finns på plats, men man väljer själv vad man vill göra. 6 euro per barn betalas på plats. Medlemmar betalar 4 euro.

Nationell klasstävling

I helgen arrangerar GymÅ nationella klasstävlingar. Deltagande föreningar förutom GymÅ är Pyrkivä Gymnastics från Åbo, VSK-U från Tusby och KuusU från Vanda.

Kom och titta och heja! Inget inträde.

Tävlingstidtabell:

Lördag 30.9

Klass B och klass D: Tävlingsstart 10.00

Klass C: Tävlingsstart 12.30

Klass E och F: Tävlingsstart 15:30

Söndag 1.10

Klass G, MJ1 och CoP: Tävlingsstart: 10.30

 

Försäljning av Gutz!

Nu är vi igång igen med försäljningen av Gutz. Intäkterna är en viktig del av föreningens självfinansiering.

Alla medlemmar har fått en försäljningslänk som man kan distribuera till familj, vänner och arbetskollegor.

Om du vill beställa några produkter och samtidigt stöda GymÅ, leta upp en gymnast eller skicka ett mejl till info@gymnastik.ax.

Tack!

Föräldramöte HT23

Tack till alla som deltog i föräldramötet. Vi tycker att det är viktigt att med ord kunna förklara vår verksamhet, hur vi tänker inför framtiden och varför vi gör vissa saker. Allt är för gymnasternas bästa!

Om du vill kolla igenom presentationen igen eller inte kunde delta, så finns den här: Föräldramöte HT 2023

Ta kontakt om du har frågor, kommentarer eller goda idéer 🙂