Tävling

TÄVLINGSANMÄLAN

Här lägger vi upp anmälningslänkar till tävlingarna som gäller AG-grupperna.

Anmälan till tävling i Grankulla 7-8.11 tävlingsklasser B-F (Vi avvaktar ännu hur det blir med denna)

OM KLUBBMÄSTERSKAP 

För den som vill testa på det här med tävling är KM en ypperlig första tävling. Alla kan vara med och serierna kan anpassas. Tävlingslikt med inmarsch och domare, men inga poäng eller resultat visas. Guldmedaljörer i de olika klasserna per redskap utses. Alla får deltagarmedalj.

Varje termin ordnar Gymnastics Åland klubbmästerskap (KM) i artistisk gymnastik. KM erbjuder en möjlighet för gymnasterna att få visa för familj och vänner vad de har tränat på under den gångna perioden. Det är helt frivilligt att ställa upp i KM och gymnasterna väljer själva vilket eller vilka redskap de vill vara med på.

Vårt mål med KM är att det ska vara en tävling som är rolig för gymnasterna utan fokus på resultat. Därför redovisas inga poäng i KM och endast guldmedaljören i varje gren presenteras. Deltagarmedalj delas alltid ut till alla deltagare.

I det nationella tävlingssystemet tävlar gymnasterna i kvinnlig AG i klasserna B, C, D och så vidare och pojkarna börjar i klass 1. I KM tävlar alla nybörjare, pojkar och flickor, i B1 och de gymnaster som är vana vid att tävla, anmäler sig till sin vanliga tävlingsklass. I KM tävlar vi endast i klasserna B-D.

Avgift 6 euro för tävlingen (inkl admin avgift) och betalas i samband med anmälan.

Klubbmästerskap 25.10 anmälan endast via Suomisport (klicka på länken).  Detaljerad info skickas ut till anmälda efter att anmälningstiden gått ut (19.10).

Pga dagens coronarestriktioner är KM den 25.10 endast för gymnaster i AG-grupper. Vi hoppas att kunna ordna ett till senare i höst.

OM ÅLÄNDSKA MÄSTERSKAP

ÅM ordnas en gång per år för att utse mästare för juniorer och seniorer. Tävlingsreglementet för juniorer är samma som klass E och för seniorer klass G.  Åldersindelning är samma som öspelen. Mera info läggs i de AG-gruppers facebook-grupper som är aktuella.

ÅM 24.10. Anmälan via Suomisport (Klicka på länken) Deadline 19.10