Kalas

Det finns möjlighet att boka gymnastikhallen i Bollhalla för kalas, klassträff eller liknande. Tiden i gymnastikhallen är en timme och antalet barn är max 15 st. En ledare från GymÅ är med i hallen och håller, om man vill, uppvärmning, dagens utmaning och finns därefter till hands. Det är ingen ledarledd lektion utan någon vuxen måste vara med under hela timmen.

Efter att barnen fått röra på sig en timme så har man möjlighet att utnyttja konferensrummet i ytterligare 45 min, för att fika eller öppna paket och dylikt. Det finns inget kök tillgängligt för kalasen, så man behöver ha med allt man behöver själv. Observera att det är i konferensrummet kalaset får hålla till och att annan aktivitet kan pågå på resten av övervåningen som behöver respekteras. Om det pågår andra evenemang i hallen, kan vissa justeringar behöva göras. Efter kalaset plockar man undan efter sig, tömmer sopisarna och lägger dessa i den gröna tunnan vid utgången.

Kalas tillhör inte vår kärnverksamhet och om vi inte har tillgängliga ledare eller om vi har andra evenemang som krockar en viss helg kan vi tyvärr inte erbjuda kalas. Är man ute i god tid brukar det dock lösa sig. Vid bokning får man reda på om en ledare finns tillgänglig cirka två veckor innan det önskade datumet. Priset för kalaset är 100€ för medlemmar och 130€ för icke-medlemmar (vill du bli medlem, klicka här)

Bokningsbara kalastider är fredagar 18.30-19.30 (+fikatid 45 min), lördagar 13.30-14.30, 14.30-15.30, 15.30-16.30 (+fikatid 45 min).

Här nedan är det möjligt att enkelt anmäla intresse för kalas i hallen. Vi ser gärna att förfrågan skickas till oss senast två veckor innan önskat datum så att vi har möjlighet att ordna ledare till kalaset.

Kalaset faktureras i efterhand. Vid annullering senare än 24h innan kalaset, faktureras 50% av beloppet.

Kryssa i alla alternativ som passar