Kalas i GymnastikArena Åland

Det finns möjlighet att boka GymnastikArena Åland för kalas, klassträff eller liknande (för enkelhetens skull kallar vi allt för kalas). Dessa evenemang är endast för medlemmar. Den som bokar, eller barnet man bokar för, ska vara medlem.

Är inte du/ditt barn medlem, klicka på länken här och bli stödmedlem. Kostnaden är 20,00 per kalenderår.

Hallen är indelad i två med en mindre del samt stora specialhallen. I lilla hallen finns ringar, rep, liten studsmatta, ribbstolar, räck, bommar, klossar samt mindre handredskap. Stora hallen är en fullt utrustad gymnastikhall. Man bokar antingen den lilla eller den stora delen.

Priser och alternativ (antal barn räknas, inte vuxna):

Alt 1: hyra endast lilla delen – 120,00 för upp till 15 deltagare och 135,00 för upp till 25 deltagare.

Alt 2: hyra stora hallen – 150,00 för upp till 15 deltagare och 180,00 för upp till 25 deltagare.

Kalastiden är fördelat på en timme i hallen och ca 45 min för fika, paketöppning och dylikt på ovanvåningen. En ledare finns på plats i hallen under aktiviteten. Ingen ledarledd lektion. Vid högt tryck på tider kan fikatiden bli innan aktiviteten, detta meddelas vid bekräftelse av bokning. Man får tillgång till kaffekokare, kärl, kyl och frys.

Kalas tillhör inte vår kärnverksamhet och om vi inte har tillgängliga ledare eller om vi har andra evenemang som krockar en viss helg kan vi tyvärr inte erbjuda kalas. Är man ute i god tid brukar det dock lösa sig. Vid bokning får man reda på om en ledare finns tillgänglig cirka två veckor innan det önskade datumet.

Använd formuläret för att skicka in en kalasförfrågan. Vi ser gärna att förfrågan skickas till oss senast tre veckor innan önskat datum så att vi har möjlighet att ordna ledare till kalaset.

Kalaset betalas med kort på plats i hallen. Vid annullering senare än 48h innan kalaset, faktureras 50% av beloppet via faktura.

För att bli medlem, klicka på länken: https://seurat.suomisport.fi/invite/eda37821-c614-45f2-8e44-7028080a1bad. Medlemsavgiften ska vara betald innan kalaset.
Kryssa i alla alternativ som passar. Halltiden är en timme (först) och därefter har man 45 min att fika på övre våningen. Fredagar är det alltid fika innan och halltiden är 18-19.