Kalas

Det finns möjlighet att boka gymnastikhallen i Bollhalla för kalas på lördagseftermiddagar. Tiden i gymnastikhallen är en timme och därefter finns det möjlighet till fika i konferensrummet. En till två ledare från MGF är med och håller uppvärmning, dagens utmaning och finns därefter till hands. Det är ingen ledarledd lektion utan någon vuxen måste vara med under hela timmen. 

Kalas tillhör inte vår kärnverksamhet och om vi inte har tillgängliga ledare eller om vi har andra evenemang som krockar en viss helg kan vi tyvärr inte erbjuda kalas. Är man ute i god tid brukar det dock lösa sig! Vid bokning får man reda på om en ledare finns tillgänglig cirka två veckor innan det önskade datumet. Priset för medlemmar är 100 euro för upp till 10 barn och 120 euro för 11-20 barn. För icke-medlemmar är priset 130 euro respektive 150 euro. Det finns inte tillgång till kök och eventuell fika ordnar man själv.

Här nedan är det möjligt att enkelt anmäla intresse till kalas i hallen. Vi ser gärna att förfrågan skickas in till oss senast tre veckor innan önskat datum så att vi har möjlighet att ordna ledare till kalaset.