Kalas

Det finns möjlighet att boka gymnastikhallen i Bollhalla för kalas, klassträff eller liknande på lördagseftermiddagar. Tiden i gymnastikhallen är en timme och antalet barn är max 15 st. En ledare från GymÅ är med i hallen och håller, om man vill, uppvärmning, dagens utmaning och finns därefter till hands. Det är ingen ledarledd lektion utan någon vuxen måste vara med under hela timmen.

Efter att barnen fått röra på sig en timme så har man möjlighet att utnyttja konferensrummet i ytterligare 45 min, för att fika eller öppna paket och dylikt. Det finns inget kök tillgängligt för kalasen, så man behöver ha med allt man behöver själv. Observera att det är i konferensrummet kalaset får hålla till och att annan aktivitet kan pågå på resten av övervåningen som behöver respekteras. Efter kalaset plockar man undan efter sig, tömmer sopisarna och lägger dessa i den gröna tunnan vid utgången.

Kalas tillhör inte vår kärnverksamhet och om vi inte har tillgängliga ledare eller om vi har andra evenemang som krockar en viss helg kan vi tyvärr inte erbjuda kalas. Är man ute i god tid brukar det dock lösa sig! Vid bokning får man reda på om en ledare finns tillgänglig cirka två veckor innan det önskade datumet. Priset för kalaset är 100€ för medlemmar ohc 125€ för icke-medlemmar.

Här nedan är det möjligt att enkelt anmäla intresse för kalas i hallen. Vi ser gärna att förfrågan skickas till oss senast tre veckor innan önskat datum så att vi har möjlighet att ordna ledare till kalaset.

Betalning av kalaset sker via iZettle remote. Du får en kod skickad till dig antingen via e-post, messenger eller sms.  Skriv i kommentarsfältet hur du vill få koden. Det går även att komma in under kontorstid innan kalaset och betala.