Freegym

Freegym är ett träningskoncept som riktar sig till barn, ungdomar och vuxna och som innebär mer frihet än de traditionella disciplinerna inom gymnastiken. I grupperna för barn är det barnens nyfikenhet som styr upplägget och fokus ligger på rörelseglädje. I praktiken innebär det att barnen får klättra, hoppa, leka, hänga, studsa, vara upp och ner, springa, balansera och mycket mer med en ledare på plats som inte styr träningen utan mer övervakar och assisterar.

För de allra minsta barnen som är under skolålder erbjuder vi Freegym Mini i sällskap av en medföljande vuxen. Bollhalla är öppet under ett par timmar varje vecka och tanken är att man är där upp till en timme. Verksamheten är inte ledarledd, men övervakad. Ingen föranmälan behövs utan det är bara att dyka upp under den utsatta tiden. Betalning sker på plats och kostnaden är tre euro per barn (vuxen och medföljande syskon under ett år är gratis) och två euro per barn om man är medlem i GymÅ. Gå gärna med i gruppen GymÅ Freegym Mini på Facebook för mer information.

Freegym Junior tränar i hallen på torsdagar 15.00-16.00. Gå till Anmälan för att anmäla dig till gruppen.

Freegym Senior (vuxna och ungdomar 16+) söndagar 20.00-21.30. Drop-in gäller här. Avgiften per pass är 8,00 och betalas med kort på plats. Gå med i gruppen GymÅ Freegym Senior på Facebook för uppdaterad info.