Vuxengrupper

Det är aldrig för sent att börja träna eller hålla på med gymnastik! I MGF kan du som vuxen (eller ungdom över 16 år) träna trampolin eller calisthenics med tränare. Där till har vi Freegym Senior, där träningen sker på egen hand.

Trampolinträningen är ledarledd och nivån anpassas efter individerna i gruppen med grunder för nybörjaren och teknikträning för den mer våghalsiga.

Calisthenics är en ny träningsform i vår förening där kroppen används som redskap för att bygga styrka och smidighet. Även här är träningen individanpassad och kan bland annat innebära för- och grundövningar till muscle ups, press till handstående och olika styrkebalanser. Vi gör övningar på räck, barr och matta, men inkluderar ingen akrobatik. Inga förkunskaper krävs, men det kan vara en fördel att ha tränat lite grann tidigare.

Freegym Sr är för dig som vill vara i hallen och ”leka”. Träningen är inte ledarledd, men det finns alltid någon från MGF i hallen. Tiden är söndagar 20.00-21.30 och det är drop in. Avgiften är 7,00 per gång + medlemsavgift 20,00 som faktureras i efterhand. Gå med i Facebook-gruppen MGF Freegym senior för uppdaterad info.