Träningar utomhus vecka 12

På söndag är det andra och sista chansen att vara med på onlineträning för knatte, familj och breddgrupperna. Mer info i respektive FB-grupp.

Onlineträningar i all ära, men det är roligare att träna tillsammans. De nya restriktionerna från och med måndag 22.3 tillåter träning utomhus för upp till 20 personer i samma grupp.

Under hela vecka 12, och ev längre om det behövs, kommer vi att ordna verksamhet på konstgräset i Strandnäs. Vi kommer inte att som förra året ta dit en container med redskap, eftersom vi tror att det blir kortvarigt, men är övertygade om att vi kan göra riktigt bra träningar ändå. Vi kommer även ha två tillfällen i Godby (barn som vanligtvis tränar i Godby får anmäla sig till grupper i Strandnäs och tvärtom).

Träningstillfällena är indelade efter ålder och inte efter den vanliga träningsgruppen och man anmäler sig till den dag och tid som passar. Anmälan sker via Suomisport och startar på lördag 20.3 kl 09.00. Sök på evenemang med sökord Gymnastics Åland eller klicka på den här länken. AG-grupperna får info i respektive Facebook-grupp.

I appen: tryck på Gå till Suomisports e-tjänst. Scrolla ner till Hitta ett nytt sportevenemang. Sök med sökord: Gymnastics Åland. Välj det evenemang du vill anmäla till. Klicka på det namn som ska anmälas. Tryck på ilmoittaudu.

Det är svårt att beräkna hur många som vill komma och vilka tider som är mest populära. Om grupperna snabbt blir fulla kommer vi att lägga till grupper i den mån det finns tider. Viktigt här att anmäla sig endast till en grupp i första hand och även ta bort sin anmälan om det visar sig att man inte kan komma.

För att annullera en anmälan. Klicka på redigera uppgifter på den person vars anmälan ska tas bort. Där finns evenemangen. Klicka på annullera.

Vi kommer att dela konstgräset i två delar och ha en grupp på varje sida och dessa grupper ska inte blandas utan man håller sig till sin sida. Föräldrar får gärna gå ut på en promenad under tiden.

När det gäller familjegymnastiken begränsar vi till tio barn per grupp i och med att även föräldrar är med här.

Tänk på att ha kläder efter väder. Gärna lager på lager och smidiga skor. Vid regn ställer vi om till onlineträning.

Det är många som ännu inte har anmält sig till medlemsregistret. Det underlättar vårt arbete mycket om vi får en uppdaterad förteckning. Tack!

Anmälan till medlemsregister.