Träningar på distans

Tyvärr fortsätter restriktionerna och vi kan inte inte ha någon verksamhet i hallen.  Vi har redan sedan tidigare tagit beslutet att vi förlänger terminen och vi kommer även att titta på andra lösningar.

Här närmast, från och med nästa vecka, kommer vi att erbjuda distansträningar för alla grupper. Träningarna kommer att vara utformade så att man kan vara med hemifrån och utan redskap. Förhoppningsvis kan dessa tillfällen fungera som en motivationshöjare tills vi kommer in i hallen igen.

Onlineträningarna kommer att läggas upp som evenemang i två olika facebook-grupper; GymÅ Bas och Freegym samt GymÅ Knattesprattel Funkis Familj.  Under den här perioden behöver då gymnaster från Trupp och Trampolin gå med i gruppen för Bas och Freegym. Närmare information hur träningarna kommer att fungera, innehålla och nivåindelas läggs ut i grupperna under den här veckan.

Vi vill även påminna om att terminsavgiften finns för betalning i Suomisport under betalningar. Vi kommer att kompensera för utebliven träning samt att vi redan har haft ett antal veckor av träning och avgiften behöver betalas. Många har redan betalat sin terminsavgift och det tackar vi för. Hör av dig om du vill dela upp betalningen, behöver få uppskov eller har andra frågor.

Alla aktiva behöver även ansluta sig till medlemsregistret i Suomisport. Vi behöver konstant lämna in uppgifter med statistik till olika instanser och då behöver vi ha all information samlad på ett ställe. Det kommer också att göra det enklare att skicka ut information till alla samtidigt,  istället för att gå in i enskilda grupper. Inför höstens anmälningar kommer anvisningar hur man anmäler sig att skickas ut via medlemsregistret.