Höstterminen närmar sig!

Schema, ledare och grupper är klara för att köra igång höstterminen. Vi har platser kvar och tar gärna emot flera. Det är också möjligt att anmäla sig till flera grupper i mån av plats. Gå in på sidan anmälan och läs mera.

Terminsstart är vecka 34 för alla grupper i Bollhalla och ÅIC, förutom AG-grupperna, som startar vecka 33. Familjegymnastiken i Ytternäs skola och Idrottsgården börjar från och med den 1.9.

Kommunikation är jätteviktigt och därför kommer vi att börja terminen med ett obligatoriskt föräldramöte, både nya och befintliga medlemmar. Vi kommer att presentera föreningen med värdegrund, struktur och hur vi jobbar för att göra vår verksamhet så bra som möjligt.  Hur ni som medlemmar kan påverka och också hjälpa till. Vi går igenom Suomisport samt hur informationsflödet ser ut, vilka kanaler vi använder när, hur och varför. Om det är något speciellt ni vill att vi tar upp går det jättebra att mejla in till info@gymnastik.ax. Vi kommer även att ge er uppdaterad info vad gäller Gymnastikarena Åland.

Mötet kommer att hållas via zoom, så att det ska vara enkelt att delta. Vi har två olika tillfällen med samma innehåll, torsdagen den 19.8 och söndagen den 22.8, båda kl 18.30. Mötet tar högst en timme och det räcker alltså att delta i det ena. Länken till mötena skickas ut via meddelande funktionen i Suomisport ett par dagar innan mötestillfällena.