GUTZ-försäljning

Uppdatering 17.9: De svenskspråkiga katalogerna skiljer sig lite från de finska och en del plagg finns bara i de finska. För att alla ska kunna ta del av produkterna finns det nu ett produktblad Gutz_tillägg_Åland (1) som tillägg till de svenska katalogen.

I fjol samarbetade vi för första gången med Gutz för att öka vår förenings möjligheter till en ny gymnastikhall och vi fick ihop över 20 000 euro tack vare fina insatser. Vi fortsätter vårt samarbete även i år!

För varje sålt paket erhåller föreningen 5 euro och därtill får föreningen en sponsorering av Gutz som grundar sig på totalförsäljning i föreningen. I fjol var vår förening bäst i Finland på att sälja!

Alla gymnaster (ej familjegymnastiken) har fått ett meddelande i Suomisport från sin kontaktperson och alla kommer även att få en katalog med sig på från en träning.  Har du inte fått något meddelande, ta kontakt med info@gymnastik.ax. AG-grupperna har fått sin info via Facebook-grupperna.

Varje sålt paket är hemåt för föreningen. Vår målsättning är i genomsnitt minst 10 sålda paket per gymnast. Självklart får man sälja mer, och om man inte kan sälja 10 är vi ändå tacksamma för att du engagerat dig.

Styrelsen kommer att lotta ut priser från Gutz till alla barn som är med och säljer i år. Varje sålt paket är hemåt för föreningen.

Sista dagen för att lägga in beställningar är 4.10.2020 och varorna kommer sedan att levereras till Åland under vecka 43.

Stort tack på förhand för att du är med och bidrar till att möjliggöra en ny fin gymnastikhall!

Är du inte medlem i föreningen, men vill stödja oss och göra en beställning, ta kontakt med info@gymnastik.ax.

Här är länken till katalogen.