Schema vårterminen 2023

Nu har vi schemat klart inför vårterminen som vi startar i nya GymnastikArena Åland! Vi har många nya grupper som startar, så det finns möjlighet för nya gymnaster att börja samt att om man vill träna i flera grupper går det alldeles utmärkt. Vårt mål är att erbjuda så många olika grupper som möjligt så att alla ska hitta en grupp som passar. All verksamhet flyttar till GymnastikArena Åland. Vi har även vissa ändringar i ledarstaben, vilket innebär att vissa grupper har utgått, bytt dag eller ledare.

Läs noga!

Vill du gå kvar i din grupp behöver du inte göra någonting alls. För vissa grupper justeras tiden lite grann och då meddelas det separat via meddelandefunktionen i Suomisport.

Vi kommer att öppna upp anmälningslänkar till alla grupper där det finns lediga platser, även bronsgrupperna (dock har befintliga bronsgymnaster förtur). Det framgår vid anmälan hur många platser som finns till förfogande.

Om du vill byta grupp, anmäler du dig till den nya gruppen via anmälningslänken och meddelar samtidigt i formuläret vilken grupp du byter från. Då plockas du bort vid terminsslut från den gamla gruppen och platser frigörs i den gruppen.

Om du vill träna i flera grupper, anmäler du dig till den nya gruppen via anmälningslänken.

Anmälan börjar måndagen den 12.12 för både nya och gamla medlemmar.

Information om de olika grupperna hittar du här på hemsidan under verksamhet.