Julhälsningar från MGF

Ännu ett gymnastikår har flugit förbi och nu står både jul och nyår för dörren. Vi är fantastiskt stolta över vad vi i MGF åstadkommit under det gångna året. MGF gick från att 2017 vara 591 medlemmar, till att 2018 bli 692.

Gymnastiken har aldrig varit såhär stor på Åland tidigare. Att locka bredden till vår idrott är vi stolta över att göra. Med bredd kommer också en topp. Under 2018 satte MGF för första gången en gymnast i det finska landslaget, en bedrift vi också är mycket stolta över.

Ett nytt åt knackar på dörren och med ett nytt år väntar också nya utmaningar. Vi är bland annat mitt uppe i planeringen av en ny hall, för att i framtiden kunna ge möjlighet för alla barn som vill gympa att kunna göra det. Vi kommer under 2019 fortsätta mot vårt mål, att sätta hela Åland i rörelse!

Vill du som privatperson eller företag vara med och stöda föreningen med ett bidrag? Känner du någon som du tycker borde vara med och stöda föreningen? Vi har flera olika sponsorpaket att erbjuda. För mer info, hör av er!

Vi hoppas att ni får en God Jul och ett Gott Nytt År! Tack för ett fint gymnastikår.

Vi passar på att ta med lite härlig MGF-statistik här nedan som visar hur vårt medlemsantal ökat stadigt i 15 år!

Julhälsningar,
Malin & Ylva